Carrosseriebedrijf Regio Maasmechelen

Een team met passie voor vakmanschap

Al meer dan 30 jaar is Carrosserie Step een gevestigde waarde als carrosseriebedrijf in de regio Maasmechelen. En in al die tijd heeft ons team heel wat ervaring opgedaan. We zijn specialisten in het herstellen van bestel- en personenwagens. Daarbij staan kwaliteit, service en een korte herstelduur steeds voorop. Geef ons het vertrouwen en wij bieden je de nodige diensten.

Onze geschiedenis

Als 14-jarige knaap kreeg Stefan Sposito een studentenjob te pakken bij een carrosseriebedrijf. Deze bijverdienste wakkerde zijn bestaande interesse in wagens verder aan waardoor Stefan besloot zijn studies volledig op carrosserie te richten. Nadat hij met glans zijn diploma behaalde, was hij helemaal klaar om zijn droom te verwezenlijken: een eigen carrosseriebedrijf opstarten.

Met zijn eigen zaak in het achterhoofd, kocht Stefan in 1987 op 18-jarige leeftijd een stuk grond op het industrieterrein Oude Bunders in Maasmechelen. Maar voor hij die zaak uit de grond stampte, besloot hij eerst nog wat ervaring op te doen door voor een ander carrosseriebedrijf te werken.

In 1991 was het eindelijk zo ver. Met de hulp van zijn vader bouwde Stefan een grote garage.  Carrosserie Step was geboren! Het bedrijf was meteen een succes waardoor ook heel wat extra personeel werd aangenomen.

Achter ieder bedrijf staat een sterke vrouw. Al sinds 1991 kan Carrosserie Step rekenen op de toewijding en daadkracht van Lucia Francone, directieverantwoordelijke, mede-eigenaar en echtgenote van Stefan.

Door de jaren heen is Carrosserie Step uitgegroeid tot een erkend carrosseriebedrijf dat intussen al meer dan 20 jaar lang erkend is door verschillende leasing- en verzekeringsmaatschappijen.

Sposito Stefan
Oprichter en zaakvoerder
Francone Lucia
Directieverantwoordelijke / boekhouding en mede–eigenaar
Castro Pascal
Technisch / Expertise en schade calculaties medewerker

Maak nu een afspraak