Laatste nieuws

Verbouwing 2018!

De werken zullen niet lang meer op zich laten wachten, 
Over enkele maanden kan u ons vinden op hetzelfde adres,
In een nieuw jasje!...

21-02-2018

Over Ons

Historiek

Sinds 1991 kan Carrosserie Step reeds zijn ervaring voorleggen. Als 14-jarige kreeg Stefan Sposito de microbe te pakken toen hij als pompbediende in een carrosseriebedrijf werkte. Hij was zo gepasioneerd door de job, dat hij besloot om verder te studeren in de branche van carrosserie.

Na het behalen van zijn diploma kocht hij op 21-jarige leeftijd een stuk grond in het industrieterrein de 'Oude Bunders'. Maar het duurde nog enkele jaren vooraleer hij met zijn eigen bedrijf begon. Om ervaring op te doen besloot hij eerst nog een tijdje in een carrosseriebedrijf te werken.

Toen hij besloot om zelf te starten, schoot zijn zaak goed uit de startblokken en er kwam meer personeel bij. Door de jaren heen is het bedrijf steeds verder blijven groeien. Nu kan Carrosserie Step reeds meer dan 20 jaar ervaring voorleggen.

Step is uitgegroeid tot een erkend carrosseriebedrijf met een ISO 9001 certificaat, AVICAR Plus certificaat en andere... Carrosserie Step is erkend door Febelcar, de Koninklijke Belgische Federatie van Koetswerkherstellers en Federauto met hem als ondervoorzitter bij Federauto Limburg.

Verzekering en expertise

Carrosseriebedrijf Step werkt nauw samen met alle verzekering- en leasemaatschappijen. Ook als u in uw groene kaart verwezen wordt naar een ander schadeherstelbedrijf, zowel carrosserieschade als glasbraak, kunt u bij ons terecht. Door onze goede samenwerking en afspraken met de makelaars, kunnen we zorgen voor minder of geen eigen risico. Door onze tussenkomst kan u rekenen op een snelle financiële afhandeling door uw verzekering.

Het hele administratie werk nemen wij in handen. Eventueel nemen wij contact op met uw maatschappij of makelaar om de afhandeling te bespoedigen. In de meerderheid van alle schadegevallen kunnen wij reeds met de herstelling starten voordat de schade aan uw auto door een expert is vastgesteld.

Door onze goede samenwerking met leasemaatschappijen kunnen wij referenties voorleggen als Arval ,Febelco, Hilti, EY, Engie, IBM, Marsh, Lidl, Siemens, B Logistics, VAB, BPost, Alken Maes, Roularta,...

Carrosseriebedrijf Step is aangesloten bij CaRePro, Axial Belgium, Febelcar en Febelauto.

Kwaliteitsgarantie

Onze professionele aanpak beantwoordt aan de hoogste kwaliteitsnormen en wordt bevestigd door een erkenning van kwaliteitskeurmerken. Wij werken volgens kwaliteitsnorm ISO 9001 en volgens de normen van Eurogarant,Q-garant ,Avicar+,CaRePro-Axial Belgium: alleen geselecteerde carrosseriebedrijven . Dit betekent dat wij aan strenge criteria voldoen en vakbekwaamheid garanderen. Tenslotte waarborgt Carrosserie Step de kwaliteit door een garantiebewijs van 2 jaar af te leveren.

Kwaliteit

© 2012 Step - Erkend carrosseriebedrijf

iTecron